Gruppbokning

Många grupper väljer Södertälje vandrarhem Tvetagården. Antingen hyr de hela huset exklusivt för sig själva eller delar med andra. I samtliga fall har ni tillgång till alla våra gemensamma utrymmen exklusive frukostköket och matsalen och hela vår 5000 kvm stora trädgård med utemöbler och grillar.

Skicka ett mail till info@tvetagarden.nu med hur många ni är, hur många som vill dela rum, behov av frukost, lakan och handdukar mm så skickar vi ett prisförslag till er.

GRUPPRISER

Hyra av privat kök matsal: 2200 kronor för första dygnet därpå följande dygn 600 kronor per dygn.

Städning av privat kök och matsal: 1100 kronor, då ingår inte diskning (gruppen kan städa själva enligt anvisningar från oss).

Bokningsregler för grupper:
Deposition betalas normalt för grupper och återfås efter slutstädningen är besiktad.
Bokningen är giltig endast efter det att en bokningsavgift har erlagts. Beställningen är preliminär till dess att avgiften är betald.
Vid avbeställning av en hel grupp återbetalas inte anmälningsavgiften.
Vid avbeställning av en hel grupp 20 t.o.m. 15 dagar före ankomstdag är beställaren ersättningsskyldig med 60 % av det totala beloppet.
Vid avbeställning av en hel grupp 14 t.o.m. 7 dagar före ankomstdag är beställaren ersättningsskyldig med 75 % av det totala beloppet.
Vid senare avbeställning är beställaren skyldig att ersätta det totala beloppet.
En 10 % avvikelse av antalet personer i gruppen accepteras utan debitering om det meddelas senast 24 timmar innan ankomst.
Gruppens ansvarige måste vara myndig och övernatta tillsammans med gruppen.